Q10 koenzim online vásárlása egyszerűen!

Először is, a CoQ10 koenzimként működik. A legtöbb vitamin úgy működik a szervezetben, hogy segítenek reakciókat kiváltani a sejtekben. Végül is a sejtjei alapvetően csak kémiai reakciók zacskói. A Q10 koenzim – akárcsak a vitamin-összetevők – olyan fontos reakciókat segít, amelyek elősegítik a szervezet zökkenőmentes működését.

Q10 elérhető online a gyogyvarazs.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket bátran és megtekintheti legszuperebb kiegészítőinket. A Q10 koenzimnek ugyanolyan oldhatósági követelményei vannak, mint az A-, D-, E- és K-vitaminnak. Mindegyik vegyületnek zsírra van szüksége ahhoz, hogy felszívódjon a szervezetben. Ennek az az oka, hogy mindegyiküknek „lelóg a farka” a molekula kulcsfontosságú részéről, amely úgy néz ki, mint maguk a zsírok. Innen származik a név „Q10” része. Ez a „farok” az emberben 10 szénatomos. Más emlősöknél például kilenc szénatomos, és a Q9 koenzim nevet veszi fel. Valószínűleg hallotta már, hogy a mitokondriumok a teste sejtjeinek erőművei. Ez azért van így, mert ők az ATP (adenozin-trifoszfát), vagyis az energiatranszporterének termelőhelye. Ez az elektrontranszport-láncnak nevezett folyamaton keresztül történik.

A mitokondriumok felbontják az elfogyasztott élelmiszerben lévő kémiai kötéseket. Ahogy ezek a kötések felszakadnak, elektronokat szabadítanak fel. Vannak speciális molekulák, amelyek befogják ezeket az elektronokat, és eljuttatják a mitokondrium membránjában lévő elektrontranszport lánchoz. Az elektrontranszport lánc fehérjekomplexek sorozata. Ahogy az elektronok a szállítási láncon keresztül ingáznak, energiájukat hasznosítják. Ám ahhoz, hogy egy elektron átjusson a lánc összes fehérjekomplexén, speciális molekulákra van szükség ahhoz, hogy átjussanak. További részletekért és rendelésért keresse fel a gyogyvarazs.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük