Rakodó kölcsönző Budapest területén

A rakodógép olyan nehézgép, amelyet építkezéskor használnak anyagok, például talaj, kőzet, homok, bontási törmelék stb. mozgatására vagy rakodására egy másik típusú gépbe (például teherautó, szállítószalag, adagoló garat vagy más gép).

Rakodó kölcsönző Budapest környékén elérhető a legjobb árakkal ezért itt a helye nálunk, ha ön is bérelne egy profi rakodót. Sokféle rakodógép létezik, amelyeket a kiviteltől és az alkalmazástól függően különféle módon használnak, ezeket nevezhetjük kanálrakodónak, homlokrakodónak, haszongépjárműnek, magas emelőnek, kanálnak, lapátnak, rakodónak, és kerekes rakodónak is. A rakodógép egy olyan típusú traktor, amely általában kerekes, néha vágányon van, és ennek elülső részén van felszerelve a széles vödör és a két gém (kar) végéhez van csatlakoztatva, hogy a talajról anyagokat, például szennyeződést, homokot vagy kavicsot emeljen fel és mozgassa egyik helyről a másikra anélkül, hogy az anyagot a talajon húzná. A rakodót általában arra használják, hogy a felhalmozott anyagokat a talajszintről elmozdítsák és egy várakozó dömperbe vagy egy nyitott árokba helyezzék.

A rakodószerelvény eltávolítható melléklet vagy tartósan szerelhető. Gyakran a kanál helyettesíthető más eszközökkel például sokan villákat szerelhetnek fel a nehéz raklapok vagy szállítótartályok megemeléséhez, a hidraulikusan nyíló „kagylós” kanál pedig lehetővé teszi, hogy a rakodó könnyű dózerként vagy kaparóként működjön. A vödör olyan eszközökkel is bővíthető, mint a nagy bála vagy szalma kezelésére szolgáló bála-markoló. A rakodókat főként anyagok teherautókba történő berakására, csövek berakására, törmelék eltávolítására és ásásra használják. A rakodógép nem a leghatékonyabb gép az ásáshoz, mivel nem tud mélyen ásni a kerekei szintje alatt, mint egy kotrógép. A rakodókanál kapacitása 0,5-36 m3 lehet, a gép méretétől és alkalmazásától függően. Rakodó kölcsönzésért bátran keress fel a bestrent.info weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük