Sarok kandalló, a praktikus melegítő alternatíva

A kandalló bármely lakásban képes kellemes hangulatot teremteni. A sarok kandallók kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek. A kis alapterületű lakásokba kifejezetten L alakú, azaz sarokkandallót ajánlanak a szakemberek. ugyanakkor további előnyei is vannak ennek a kandalló típusnak.

Sarok kandalló manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem csoda, hiszen a pattogó tűz és a táncoló lángnyelvek látványa mindenkit elvarázsol. Ha az adott helyiségben van egy kandalló, akkor biztosan minden tekintet oda tapad. A hagyományos kandalló azonban nem minden esetben jöhet szóba. Például gyakran a helyhiány indokolja a hagyományos helyett a sarok kandalló beépítését. A sarokkandalló bármely kis alapterületű lakásban megvalósítható, hiszen gyakorlatilag bármely kis sarokban elfér. A kandalló telepítése előtt mindenképp alaposan át kell gondolni a helyiség elosztását, valamint, hogy hova szeretné elhelyezni a melegítő alternatívát. A kandallót úgy kell elhelyezni az adott helyiségben, hogy minden éghető dologtól legalább kilencven centiméteres távolságra legyen. Emellett érdemes gondolni a szerszámtároló és a tűzifa elhelyezésre is.

Ezenkívül érdemes a szobán átmenő forgalmat is figyelembe venni. Habár a kandallót leginkább otthoni környezetben szokás elhelyezni, azonban irodai, üzleti környezetben is kiválóan megállja a helyét. A fatüzelésű kandalló nem csupán kellemes meleget áraszt, hanem nyugattó légkört is teremt. Egy váróban nyugtatólag hathat a várakozókra és kellemesebbé teheti a várakozás sokszor unalmas pillanatait. Többféle sarokkandalló közül lehet válogatni, például a Deltako S.R.O kínálatában. Az esztétikus kandalló bármely otthon éke lehet! A kandallo-deltako.hu weboldalon bővebb információkat is megtudhat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük