Szép bőr vitamin és egyéb módszerek által

A szép bőr nem csak a genetikán múlik, habár tény, hogy ennek a tényezőnek is nagy szerepe van benne, azonban a külső és belső ápolással és táplálással is sokat tehetünk bőrünk egészsége érdekében. Nem csak szépsége miatt érdemes gondoskodni a bőrünkről, hanem azért is, mert a bőr a testünket védelmező szövet.

Szép bőr vitamin bevitel által táplálható a leginkább belülről. Ügyelni kell az egészséges táplálkozásra, valamint az elegendő folyadék bevitelre, emellett a liposzómás vitamin bevitellel is sokat tehetünk bőrünk állapotáért. Ez azért is fontos, mert habár fontos a bőr külső ápolása, azonban elsősorban nem a rákent kozmetikumoktól lesz szép és egészséges, hanem a belső ápolástól. Az L801 Skin day bioaktív liposzómás étrendkiegészítő százszázalékos biohasznosulásának köszönhetően nagy mértékben képes támogatni a bőr, illetve a test regenerálódását. Természetesen nem csak az egészséges belső táplálás a fontos, hanem az olyan egészségtelen szokások elhagyása is, mint a dohányzás, ugyanis ez korai öregedéshez és ráncosodáshoz vezet.

Természetesen a külső ápolást sem szabad alulbecsülni. A bőrtípusnak megfelelő tisztítás, tonizálás és hidratálás nagyon fontos. Ezenkívül a fényvédő használatát is érdemes beiktatni a mindennapokba, mivel így megvédhetjük bőrünket a káros UV-sugárzástól. A reggeli arcápolási rutint éjszaka is célszerű megejteni, ekkor viszont egy éjszakai hidratálót is érdemes felkenni. Azt talán mondani sem kell, hogy a smink eltávolításra minden esetben sort kell keríteni, nem szabad sminkkel az arcon ágyba bújni. A ráncok ellen különösen a retinol tartalmú kozmetikumok lehetnek hasznosak. Ha további szuper tippekre van szükség, akkor érdemes ellátogatni a supremepharmatech.hu weboldalra, ahol az L801 Skin day kapcsán is lehet tájékozódni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük