Tartós és strapabíró laminált padló a hagyományos fa padlóval szemben

A laminált padló több szempontból ideális burkolóanyag a házban. Gyakorlatilag bármely helyiségben lehet alkalmazni, hiszen a vízálló típusok a fürdőszobában és a konyhában is tökéletesek, nem lesz semmi bajuk a pára és a nedvesség hatására sem.

Laminált padló sokkal jobb választás, mint a hagyományos fa padló, de akár a járólapokat is képes helyettesíteni bizonyos helyiségekben. Legyen szó a gyerekszobáról, nappaliról, hálószobáról, vendégszobáról, dolgozószobáról és még hosszan lehetne sorolni, a laminált padló bármely helyiségben tökéletes opció. A laminált padló lerakása gyakorlatilag gyerekjáték. Az összepattintható formátumnak köszönhetően szakember bevonása sem feltétlenül szükséges, akár egy ügyesebb családtag is képes elvégezni a munkát. Ha viszont bizonytalanok vagyunk, akkor érdemes lehet szakember bevonása mellett dönteni. Egy rendkívül tartós padlótípusról van szó, ezért a kopások és a karcolások sem csúfítják el rövid időn belül, úgy, mint például a hagyományos fa padlót, melyet óvni kell és rendszeresen gondoskodni kell karbantartásáról, mely rengeteg macerával jár. Ezzel ellenben a laminált padlót nem kell sem lakkozni, sem csiszolni.

A tisztítás is egyszerűen megvalósítható, azonban nem érdemes erős vegyszereket alkalmazni, mivel ezek rendszeres használata kárt tehet a műgyanta rétegben. A klasszikus fa padló rendkívül drága, így, ha több helyiségben is használni szeretné, akkor annak borsos ára lehet. A laminált padló ehhez képest jóval kedvezőbb áron elérhető, mivel nagy része környezetbarát faőrlemény. Manapság nagy választékból lehet választani, így minden helyiségbe meg lehet találni az ideális padlóburkolatot. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogass el a domexszonyeg.hu webáruházba!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük