Tattoo Győr belvárosában

Egy igényes, szépen felvarrt tetoválásra nem csak a tulajdonosa lehet büszke, de ha jól látható helyen van, az emberek is szívesen megnézik. A Győrben és közelében élőknek egy nagy szerencséjük van, hiszen egy kiváló tetoválószalon várja a tetováltatni vágyókat.

Tattoo Győrma már az emberek nagyrésze rendelkezik tetoválással. Sokan azt mondják, hogy ha egyszer tű éri a bőrt, akkor utána nagyon nehéz leállni. Az ember mindig talál egy újabb mintát, amit szívesen felvarratna. Van, aki kész mintával érkezik, mások, a nagy többség pedig leginkább az elképzeléseivel és egyedi mintát szeretne, amiben a tetováló is sokat segít, hiszen az elmondottak alapján elkészíti a mintát. Sajnos sokszor hallani olyat, hogy a tetoválás árán spórolva a haver vagy az ismerős készítette el a tetoválást, ami aztán olyan borzalmasra sikeredett, hogy az illető kénytelen takargatni a mintát. A tetoválóművész tapasztalatán, tehetségén tehát nem érdemes spórolni. A tetoválás későbbi eltávolíttatása vagy elfedése ugyanis nem olcsó mulatság. Jobb egyszer felvarratni a mintát profi keze által, minthogy a későbbi bosszúságok forrásává váljon.

Sokan inkább a téli vagy a hűvösebb időszakokban tetováltatnak, mert akkor nem kell a nap elől takargatni a tetoválást, mások a lenge ruhás időszakban varratnak inkább. A saját igényeid és a tetováló művész véleménye alapján érdemes döntened, hogy számodra mikor lenne megfelelő. A tetoválás előtt szőrtelenítsd az adott testrészt, valamint zuhanyozz le mielőtt tetováltatni indulnál. A saját érdekedben ne dorbézolj a tetoválás előtti este, mivel az is elképzelhető, hogy nem fognak ilyen állapotban rád tetoválni, vagy ha mégis, könnyen rosszul lehetsz a tetoválás felvarrása közben. Ha még nem múltál el 18, akkor szülői beleegyezés szükséges a tetováláshoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük