Tunika kínálat az interneten

Mindannyian szeretjük a jó tunikát. A tunikák sokféle stílusban készülnek, a hosszú tunikától, a póló tunikától kezdve egészen a hosszú ujjú vagy ujjatlan tunikáig. A stílus egészen az ókori mediterrán világig nyúlik vissza. Egy tunikát „két, az oldalára és a tetejére varrt vászondarabból alakítottak ki, lyukakat hagyva a fej és a kar számára. Térdig vagy lejjebb ért, ujjal vagy anélkül volt, övvel a deréknál, és a vállaknál csattal hordták”.

Tunika kínálat várja önt is az onlineturi.hu weboldalon ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál ezzel a ruhadarabbal és a rendeléssel kapcsolatban. A tunika szó a latin tunica szóból származik. Az ókori Görögországban a tunikás ing volt a szekrény fő stílusa, amelyet férfiak és nők is viseltek, és egyetlen különbség volt a ruha varrása. A női tunikákat jellemzően a vállnál varrták össze, díszes módon, finom gombokkal. A férfiak tunikáit egyszerűbben összevarrták. Jellemzően ezek az ősi tunikafelsők természetes szálakból, például lenből és gyapjúból készültek, és v-nyakú formára vágták őket. Még a gyerekek is zubbonyt viseltek, tunikáikat gyakran különböző színekkel és díszítésekkel díszítették. A 3. század folyamán a dalmát tunika új tunikainges stílus lett. Hosszú tunika, T-alakú ruhadarab, széles ujjú, és a szoknya mindkét oldalán hasítva voltak, és ezek a tunikák gyakran színes kárpitokkal készültek.

A tunika kedvelésének egyik oka a könnyű, sokoldalú és hosszú vonalú sziluett. Ha az a célja, hogy a nap könnyed öltözékét hozza létre, a tunikás ingek kevesebb-több mentalitást biztosítanak. Egy igazi szekrényharcos, mert a tunika ing hosszú sziluettje tiszta, hosszú vonalakat hoz létre, amelyek minden nő alakját javítják. Még ennél is jobb, hogy a tunika sokoldalúsága miatt a viselői nagy megtérülést érhetnek el a viseletenkénti költségükön, vagy más szóval, nagy durranást kapnak a pénzükért! Ez egy ing, ez egy ruha, nem – ez egy TUNIKA! További részletekért nézzen be az onlineturi.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük