Ukrán munkaerő kölcsönzés – megbízható munkavállalók a határon túlról

Számos cég alkalmaz külföldi munkaerőt, mert ez sok esetben költséghatékonyabb megoldás, mint hazai munkavállalót felvenni. S az sem utolsó szempont, hogy vannak olyan nemzetiségek, akik a HR területén dolgozók megfigyelései szerint kiemelkedően jól teljesítik a rájuk bízott feladatokat.

Az ukrán munkaerő kölcsönzés éppen a fent említett tények miatt lett bevett szokás Magyarországon. A jobtain.hu csapata már majdnem 10 éve foglalkozik ukrán munkaerő kölcsönzéssel, a munkavállalók foglalkoztatásával, utaztatásával, elszállásolásával. Az ukrán munkaerő kölcsönzés lehet a kulcsa egy vállalkozás stabilitásának, ugyanis a megfigyelések szerint az ukrán munkavállalóknál jóval alacsonyabb a fluktuáció a magyarhoz képest. Azonban nem csak ezek miatt érdemes megfontolni az ukrán munkaerő kölcsönzés lehetőségét!

Mindenképpen fontos megjegyezni, hogy az ukrán munkavállalók között sokan magas fokú képzettséggel rendelkeznek, ennek köszönhetően pedig sok esetben lehetséges az azonnali munkakezdés. Emellett pedig nem derogál nekik a túlóra, a változó munkarend vagy a tetemes mennyiségű munka. Munkamoráljuk már-már csodálatra méltó. A munkához és a környezethez való gyors alkalmazkodásuk, valamint a nyelvi ismereteik segítik őket a könnyed beilleszkedésben. A jobtain.hu szolgáltatásai közé tartozik a munkavállalók toborzása, munkaügyi adminisztrációja, igény szerinti szállás biztosítás, valamint a kiszervezett HR szolgáltatás is. Így a munkavállalóknak és a munkaadóknak csak a jobtain.hu munkatársaival kell egyeztetni, az ügymenet oroszlán részét ők végzik. Keressék őket bizalommal akár munkaadóként, akár munkavállalóként, ha érdeklődnek az ukrán munkaerő kölcsönzés lehetősége iránt. A weboldalon található számok magukért beszélnek, a jobtain.hu csapata az ügyfelek jólétéért dolgozik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük