Az Opi gél lakk a köröm egészségét is megóvja

A megfelelően megválasztott manikűr a hölgyek körében legalább olyan fontos, mint az uraknál egy elegáns karóra, vagy egy stílusában tökéletesen passzoló mandzsettagomb. Azonban amikor a legszebb megoldást keressük a körmeink számára, akkor nem csak a külcsínre, de az egészségre is gondolnunk kell.

Az Opi gél lakk szerencsére nem csak gyönyörű színeivel varázsolja el a vásárlókat. A körmünk ugyan rendkívül strapabírónak tűnik, ám a látszattal ellentétben bizony meglehetősen sérülékeny is. Nem csoda, hiszen szinte folyamatosan használatban vannak, s bár észre sem vesszük, de ahányszor csak megfogunk valamit, abban az ujjak mellett bizony ennek a szarurétegnek is hatalmas szerepe van. Éppen a fokozott igénybevétel miatt van arra feltétlenül szükség, hogy a megfelelő módon ápoljuk körmeinket, melyek általános állapotára egyrészt a genetikánk, másrészt pedig az életmódunk van nagy hatással. Megóvni kétféleképpen tudjuk a legkönnyebben. Mechanikus úton kiváló módszer ha például gél lakkal vonjuk be a körmöket, ez ugyanis fizikailag védi azokat. Ez minden esetben jó megoldás, ám akkor különösen, amikor azt szeretnénk, hogy a sérült rétegek gyorsan tudjanak regenerálódni.

Ilyenkor szerencsés, ha olyan módszert választunk, ami a lehető legkényelmesebben kivitelezhető. Az Opi gél lakk nem csak kiváló fedése miatt képes megfelelő védelmet nyújtani, de a kimagasló minőségének köszönhetően extrém tartós is, miközben kellően rugalmas, így roppant kényelmes viselet. A prémium minőség elengedhetetlen része az is, hogy könnyen és egyszerűen alkalmazható legyen egy körömlakk, és ez ezúttal is így van. Tökéletes állagának köszönhetően gyerekjáték felkenni, ám ha esetleg valamiért meggondolnánk magunkat, és új szín felé kacsintgatnánk, akkor jó ha tudjuk, hogy a leszedése is roppant egyszerű és villámgyors. Ennek köszönhetően még azok is bátran választhatják az Opi gél lakk megoldásait, akik még csak most kezdenek el barátkozni a pedikűr rejtelmeivel.