Cry Babies Fantasy Tina meseszép baba

A Cry Babies Fantasy sorozat tovább bővült Tinaval a meseszép, kék ruhás babával. A baba igazán aranyos, ráadásul valósághű könnyeket is tud ejteni, abban az esetben, ha cumiját elveszik tőle. Tina baba amellett, hogy kiváló szórakozást ígér a gyermek számára, egyben felelősségre is tanítja, így mindenképp jó ajándék a kicsik számára!

Cry Babies Fantasy Tina a Cry Babies legújabb tagja. A baba igazán aranyos és ahogy a Cry Babies sorozat többi tagja, Fantasy Tina is képes valódi könnyeket ejteni. Ha a cumit kiveszi Tina baba szájából a gyerek, akkor az sírni kezd. Ha Tina baba nem kapja meg a cumiját, akkor egy idő után még hangosabban kezd sírni, ezzel kifejezve elégedetlenségét. A Cry Babies babák hamar elbűvölik a gyerekeket hatalmas szemeiknek és valódi könnyeiknek köszönhetően. A babák jellegzetes síró hangot adnak ki, miközben könnyet hullatnak. Ahhoz, hogy a baba sírni kezdjen a feje hátsó részén található tartályba kell vizet tölteni, majd bekapcsolni a babát vagy megnyomni egy gombot, melynek köszönhetően Tina baba könnyeket ejt, ha a cumit kiveszik a szájából. Ez a különleges baba hamar a gyermek szívéhez fog nőni.

A Cry Babies Fantasy Tina pont olyan akár egy valódi baba, így ez teszi igazán szerethetővé. A baba szórakozásra és gyengédségre vágyik, akárcsak egy igazi baba, viszont elégedetlenségét is kitudja fejezni sírás által. A gyártó három éves kortól ajánlja a Cry Babies Fantasy Tina babát gyermekek számára. A Cry Babies Fantasy Tina kiváló ajándék bármely alkalomra! Ha szeretné megvásárolni a Cry Babies Fantasy Tina játékot, annak azt javasoljuk, hogy látogasson el a jatek-webaruhaz.hu online platformra, ahol minden fontos információt megtalál a játékot illetően, továbbá képeket is meg tud tekinteni erről a kedves interaktív játékról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük