Statikai szakvélemény készítése

A statikai szakvélemény készítése egy komplex feladatkörből áll, amelynek során az épület műszaki állapotát mérjük fel, kitérünk a statikai problémákra és azok helyreállítására, ha szükséges. A részletes és profi szakvélemény készítés is több éves tapasztalatot igényel, amelyet munkatársaink már több éve megszereztek.

A statikai szakvélemény készítésének folyamata nem egyszerű, de kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt képesek átadni a megrendelőnek. Első lépésként egy alapos helyszíni felmérést tartunk és ha megengedett akkor fotó dokumentációt is készítünk az épület műszaki állapotáról. Ezt követően az irodába vonulunk, hogy elkészüljön a szakvélemény, amely komoly számításokat és szakmai figyelmet igényel. A helyszíni és irodai munkánk során felmérjük az alapozást, a falakat, a födémeket és a tetőszerkezet állapotát is, majd ezt követően részletesen beszámolunk ezekről a szakvéleményben. Minden látható és rejtett hibát is dokumentálunk, illetve megoldást kínálunk a helyreállításukra, hogy a jövendőbeli tulajdonos fel tudja mérni mennyit kel még költenie esetlegesen az ingatlanra. Minden esetben profi és szakszerű szakvéleményt adunk ügyfeleinknek a biztonságuk érdekében és nem utolsó sorban a fölösleges anyagi költekezések érdekében is.

Egy statikai szakvélemény azonban nem csak ingatlanvásárlás előtt vehető igénybe. Egyre gyakrabban fordulnak elő olyan esetek is, amikor árvíz vagy földrengés által okozta károk miatt keresnek fel. Ilyenkor a legfontosabb a biztonság, ezért érdemes mihamarabb kikérni egy statikus véleményét. Elérhet bennünket a kreabim@kreabim.com email címen vagy a 0036 30 534 2513 telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal és ne habozzon, mert a biztonság mindennél fontosabb!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük