Egyedi manikűr a gél lakk használatával

A gél lakk hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt pár évben, mert több szempontból előnyösebb, mint a hagyományos körömlakk használat. Manapság hatalmas kínálat érhető el a különféle színekből, illetve kiegészítőkből, ezért a legkülönfélébb manikűrök készíthetők.

Gél lakk az elmúlt pár évben robbant be a köztudatba és hamar a manikűrt kedvelő nők nagy kedvencévé vált a rengeteg előnyének köszönhetően. A legnagyobb előny kétségkívül a tartósság, ugyanis akár három-négy hétig nem kell ellátogatni a körmöshöz. A hagyományos körömlakkal az egyik legnagyobb probléma, hogy nagyon lassan szárad és egyáltalán nem tartós. Számos filmben látni lehetett, ahogy a főszereplő hölgy kilakkozta a körmét, majd bőszen fújni kezdte. A gél lakknál nem kell várakozni vagy fújdogálni a körmöket, mivel az UV vagy LED lámpa alatt rendkívül gyorsan készre szárad a lakk. A hagyományos körömlakk esetében elég egy rossz mozdulat, vagy csak a házimunka végzése, esetleg egy mosogatás és már le is kopik a lakk vagy megsérül.

Ahogy fentebb is említettük, a gél lakk rendkívül tartós. A hatalmas kínálatnak köszönhetően pedig rengeteg színben elérhetők ezek a termékek. Ha nem csupán ki akarod festeni a körmeid, hanem valóban egyedi dizájnra vágysz, akkor feldobhatod a körmöd különféle matricákkal vagy színes porokkal. Emellett akár strasszkövekkel is díszítheted a körmeidet, így igazán csillogó, extra lehet a manikűröd. Manapság az ombre hatás rendkívül népszerű, melyet a helyes technika elsajátításával akár te is megvalósíthatsz. Ma már online is rengeteg ötlet található, melynek köszönhetően lehetőséged van inspirálódni. Egész nyugodtan kísérletezz, keress ötleteket, inspirálódj és alakítsd ki saját stílusod! Egy kis gyakorlással igazán szép manikűröket készíthetsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük