Éttermi minőségű étel otthon is, thermomixer segítségével!

Akiket otthon is magas szinten foglalkoztat a gasztronómia, vagy profi séfként dolgoznak, tudják, hogy egy thermomixer – kiváltképp, ha multifunkcionális -, szinte alapkelléke a konyhai felszerelésnek.

A Tm5 thermomixer különleges képességeivel és tulajdonságaival olyan ételköltemények elkészítéséhez járul hozzá, melyekkel a legnívósabb éttermekben kápráztatják el a vendégeket, s ezeket bárki elkészítheti otthoni körülmények között, szakács stáb nélkül is. A thermomixer minden porcikájában európai gyártmány. S azért is oly közkedvelt, mert rengeteg konyhai gép funkcióját ötvözi magában, így minden konyhai előkészület egy eszközzel megoldható.

A tehrmomixer aprít, párol, mixel, súlyt mér, dagaszt, főz, habot ver, melegít, elegyít és még napestig sorolhatnánk mi mindenre képes. A három főzési szint segít, hogy a különböző alapanyagok a megfelelő módon kerüljenek előállításra. A színes, érintő kijelző könnyeddé teszi mind a különböző értékek leolvasását, mind a készülék megfelelő beállítását. Sőt, mi több, az LCD kijelzőn olvasható az irányított főzéshez szükséges recept is, mely a recept chip használatával válik elérhetővé. A 2 literes űrtartalom lehetővé teszi, hogy nem csak ízletes, de a család számára megfelelő mennyiségű fogás készüljön el. A thermomixer designe-ja abszolút letisztult, egy kapcsolóval több funkció is állítható. Zajszintje rendkívül alacsony, teljesítménye azonban kimagasló. Engedje, hogy az új thermomixer levegye válláról a terhet és új értelmet adjon a főzésnek! Mindössze egy gombnyomás és a konyhában töltött idő valami hasznosabbra és értékesebbre fordítható. Ne habozzanak! Rendeljék meg a szuvid.hu weboldalról a legújabb thermomixert és élvezzék az éttermi színvonalú ételeket csekély időbefektetéssel, saját konyhájukban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük