Fogimplantátum beültetés azonnali terhelhelésű implantátummal

Gyermekkorban, ha kihullott az ember foga, izgatottan a párnája alá dugta a fogtündért várva. Felnőtt korban azonban közel sem ekkora az öröm, főleg abban az esetben nem, ha egyszerre több fogat veszít el az illető, vagy ha jól látható helyről hullott ki a fog.

Fogimplantátum segítségével az elvesztett fog pótolható. Főleg akkor van erre szükség, ha az illető több fogát is elvesztette, mivel ebben az esetben a rágás, mint funkció is nehézkes lehet, így a korábbi mindennapi tevékenység küzdelmessé válhat. Pont ezért szükség van a fogak mielőbbi pótlására. Ha igazán gyorsan akar megoldást, akkor az azonnali terhelésű fogimplantátumokat javasoljuk. Ennek több előnye is van, elsősorban, hogy 72 órán belül már korona kerülhet a fogimplantátumra, tehát nem kell a műcsont gyógyulásra várnia fogatlanul, így a harapás érzetétől sem szokik el. Azonnali terhelésű fogimplantátumok esetén maga a folyamat is sokkal gyorsabb ennek köszönhetően nem kell állandóan fogorvoshoz járni, amivel egyszerre spórol meg időt, valamint pénzt is. Az azonnali terhelésű fogimplantátumok ráadásul alkalmazhatók csontsorvadás esetén, valamint dohányzók és súlyos cukorbetegek körében is.

Az azonnal terhelhető fogimplantátum Stephen Ihde Professzor, valamint egy svájci cég fejlesztéseinek eredménye. A robanásszerű népszerűség elsősorban az implantátum gyorsaságának köszönheti, hiszen senki sem akar fogatlanul élni a mindennapokban, hanem minél előbb túl akar lenni a fogimplantátum beültetésen. Érdemes ellátogatni a Relax Dental Center weboldalára, ahol bővebb információkhoz juthat a fogimplantátumot illetően, valamint tájékozódhat az egyéb szolgáltatások tekintetében is. Ezenkívül választ kaphat felmerülő kérdéseire is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük