Még ma is fontos kiegészítő a névjegykártya tartó

Jó néhány olyan klasszikusnak mondható kiegészítő létezik, amely hosszú évtizedekig meghatározta az öltözködést és az elegáns megjelenést, majd szép lassan kikoptak a mindennapokból.

Azt gondolhatnánk, miszerint a névjegykártya tartó is hasonló sorsra jutott, hiszen napjainkban szinte minden ügymenet digitális formában zajlik, így az elérhetőségeinket sem papír formátumban adjuk oda valaki másnak. Noha ebben bőven van logika, valójában egy igényes, jól megválasztott névjegykártya tartó még most is rendkívül megkapó látványt nyújt, ami pedig talán még ennél is fontosabb, hogy roppant hasznos is tud lenni, a hétköznapok során is. Természetesen az egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan milyen kialakítású és felosztású modellt választunk magunknak, hiszen figyelembe kell vennünk a személyes preferenciáinkat is. Szerencsére a névjegykártya tartó választék hihetetlenül széles és a legegyszerűbb daraboktól kezdve az egyedi struktúrával rendelkező darabokon át szinte bármit megtalálunk a kínálatban.

Mielőtt belevágnánk a beszerzés folyamatába, elsőként azt vizsgáljuk meg, ezzel a kiegészítővel szeretnénk-e helyettesíteni a pénztárcánkat is, vagy inkább amellett hordanánk. Ha kizárólag ez lapul majd a zsebünkben, akkor úgy kell választanunk, hogy a névjegykártya tartó elég nagy legyen minden létfontosságú kiegészítőnknek. A készpénz mellett ugyanis a bankkártyáknak, személyi igazolványnak és természetesen a névjegykártyának is el kell benne férnie. Erre nem feltétlenül célszerű a hagyományos, kinyitható kialakítás, sokkal praktikusabb a szétcsúsztatható szerkezet, így ugyanis egyetlen mozdulattal hozzáférhetünk bármihez. Ugyancsak fektessünk nagy hangsúlyt az anyaghasználatra is, a bőr roppant elegáns, ám a teljesen fém borítás némileg azért időtállóbb megoldásnak tekinthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük