Megbízható víztelenítő szivattyú, a svéd Atlas Copco gyártósoráról

Bizonyos termékeknél hatalmas jelentőséggel bír a márkanév. S ilyen esetben semmiféle márkahűségről vagy hasonlóról nincs szó, csupán annyiról, hogy a név magában hordozza a magas minőséget, megbízhatóságot. Pontosan így van ez a svéd Atlas Copco vállalattal, mely termékeivel már 1873 óta könnyíti meg az építőiparban dolgozók életét.

Ide kattintva további részletek tekinthetők meg a bestrent.info oldalon, a fent említett vállalat gyártósorain készülő víztelenítő szivattyú készülékről. Az Atlas Copco víztelenítő szivattyú WEDA modelljei abszolút a felhasználóbarát termékek közé tartozik. Egyszerű kezelhetőséggel, kompakt kialakítással, könnyű súllyal kerültek megtervezésre. A gyártás során arra is nagy figyelmet fordítottak, hogy a karbantartási munkálatok könnyen elvégezhetők legyenek, ebben az alkalmazott tömítési rendszerek nyújtanak segítséget. Mivel a felhasznált anyagok, melyekből a víztelenítő szivattyúk készülnek, igen masszívak, a készülékek is remekül helytállnak a nehéz terepeken is, kopásállóságuk irigylésre méltó.

A bestrent.info oldalon beszerezhető víztelenítő szivattyú modell maximális teljesítménye 19,5 m ³/ hod, a maximális ürítési magassága pedig 15,2 méterre van kalibrálva. Össztömege – ahogyan az már fentebb is említésre került – igen könnyű, csak 12,4 kg. Motor teljesítménye pedig 1,20kW. A víztelenítő szivattyú használata során ügyelni kell a szivattyúzni kívánt folyadék hőmérsékletére, valamint pH tartományára! A WEDA modell automatikus lekapcsolás funkciója megakadályozza a motor leégését vagy túlterhelését. Ilyen specifikációk és műszaki tulajdonságok mellett nem is érdemes tovább keresgélni! Vegyék fel a kapcsolatot a bestrent.info ügyintézőivel, hogy segítsék a beszerzési folyamatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük