Prémium iszapleválasztó kedvezményes áron!

Az iszapleválasztó szennyszemcsék eltávolítására használható a fűtési rendszerekről. A részecskék problémákat okozhatnak a szerelvényekben és a vezérlőegységekben. Az iszapleválasztó tiszta vizet, megbízható működést, jobb és gyorsabb hőátadást biztosít, ezáltal hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez. Alkalmas melegvizes fűtési rendszerekhez és padlófűtési rendszerekhez.

Iszapleválasztó várja a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalon, tehát kattintson ide és tekintse meg iszapleválasztó kínálatunkat, hogy megtalálhassa azt, amely minden igényének megfelel. A rozsdát, a mészszemcséket, a kalciumot, a magnéziumot, az oxidokat, a karbonátokat és az iszapot, valamint a nagyobb részecskéket, például forgácsot vagy építési maradványokat eltávolítják a vízből – vegyszerek használata nélkül. Kiválóan alkalmas iszapfelhalmozódásnak kitett rendszerrészek felújítására. A legelterjedtebb iszapleválasztó a háromkamrás leválasztó, amely három kamrából áll. Napjainkban léteznek iszapleválasztók, amelyeket más módon, kamrák nélkül alakítanak ki. Az iszapleválasztóban a durva részecskék megragadnak a szennyvízben, így a következő tisztítási lépések nem folytatódnak. Mivel a szennyeződések nagyrészt feloldódnak a szennyvízben, a durva részecskék eltávolítása csak azt jelenti, hogy a szennyeződések nagyon kis része távozik az iszapleválasztóban.

A szennyvízhez szükséges iszapleválasztó mérete függ a csatlakoztatott személyek számától, az iszapleválasztóba betáplált szennyvíz típusától, valamint a szennyvíz tisztítási módjától. A vegyes szennyvízhez általában háztartásonként körülbelül 2 m3 térfogat szükséges. Ha az iszapleválasztóban vegyszeres kicsapás történik, a térfogatot háztartásonként legalább 3-4 köbméterre kell növelni. További részletekért és rendelésért keresse fel a ferencziepuletgepeszet.hu weboldalt.