Stílusos 3 részes ágynemű huzatok a stílusos hálószobába

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúrák változatosságot nyújtanak a szürke hétköznapokon. Ha elegendő az egyszemélyes paplanhuzat, akkor a 3 részes ágyneműhuzat garnitúra a jó választás. Így minden héten más ágyneműhuzat garnitúrában aludhatsz.

Miért vásárolnád meg a 7 részes ágyneműhuzat garnitúrát, ha a 3 részes szettből változatosan válogathatod ágyneműhuzataid, amikor mosásra és cserére kerül a sor?A 7 részes ágyneműhuzat garnitúra tartalma 2 db paplanhuzat, 2 db nagypárna huzat, 2 db kispárna huzat, 1 db lepedő.
A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra tartalma: 1 db paplanhuzat, 1 db nagypárna huzat, 1 db kispárna huzat.

Ha a 3 részesből veszel 2 különböző színűt, máris változatosan használhatod őket. Ez a gyerekek esetében is nagyon jó, hiszen ők sokszor változtatják még kedvenc színüket és az őket körül vevő környezet stílusát. Fantasztikusan szép, vidám színű 3 részes ágyneműhuzatok kaphatóak, amiket a gyerekek szívesen használnak. Rózsaszín ágyneműhuzat a kislányoknak, kék, zöld, vagy szürke ágyneműhuzat a kisfiúknak. Autós, motoros, pöttyös, masnis, nagyon szép minták vannak.

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra a gyermekeknek már 6 éves kortól használható. Persze a nagynövésű óvodás gyerekeknek kényelmesebb a nagyméretű, vagyis a 140×200 cm paplanhuzatot használni, mint a 90×140 cm ovis ágyneműt.

Ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra változatossága rendkívüli. Nagyobb kínálat van ebből a garnitúrából, mint a 6 részes, vagy 7 részes ágyneműhuzatokból. Milyen minták, színek vannak belőle?

  • Minimalista stílus
  • Klasszikus stílus csíkos, kockás mintával
  • Virágmintás nőies stílus
  • Férfias, minta nélküli stílus
  • Tavaszias, nyárias virágos, színes
  • Vagány motoros, autós ágyneműhuzat a fiúknak
  • Unisex pöttyös ágynemű garnitúrák
  • Élethű 3D ágyneműhuzat garnitúrák
  • Romantikus stílus szivecskés mintával
  • Elegáns ágyneműhuzat garnitúra

A 3 részes ágyneműhuzat garnitúra tehát roppant változatos szín- és minta kínálatban bővelkedik.

Nem csak az ágyneműhuzat garnitúra mintája, hanem a minősége is fontos.

Az ágyneműhuzatok gyakran 100% pamut anyagból, vagy 80%pamut + 20% poliészter anyagból készülnek. Mindkettő anyag nagyon kellemes, puha, lágy érzetű, melyekkel jó érzés takarózni. Jó nedvszívóak, könnyen száradnak.

Egy szép és minőségi pamut ágyneműhuzat garnitúra megnyugtat, ellazít, biztonságérzetet ad. Add meg magadnak a legjobbat és használj prémium, jó minőségű pamut ágyneműhuzat garnitúrákat.