Süngomba online olcsón

A H. erinaceus vagy süngomba különféle fitokémiai anyagokat tartalmaz, beleértve a poliszacharidokat, például a β-glükánt, valamint a hericenonokat és a erinacinokat. Illóolajából 77 aroma- és ízvegyületet azonosítottak, köztük hexadekánsavat, linolsavat (13%), fenilacetaldehidet (9%) és benzaldehidet (3%), valamint más olajokat, mint pl. 2-metil-3-furantio, 2-etil-pirazin és 2,6-dietil-pirazin. Az ergoszterin alacsony koncentrációban van jelen.

Süngomba online olcsón rendelhető a gyogyvarazs.hu weboldalra látogatva, ezért nem kell messzire mennie, ha ön is minőségi süngombákat keres. A Hericium erinaceust vagy süngombát a hagyományos kínai orvoslásban alkalmazták. A Brennandania lambi a gombakultúra atka kártevője Kínában. Ez az atka fejlődhet és szaporodhat a H. erinaceus micéliumán. A mezőgazdasági higiénia és a fűtési kezelések a legfontosabb kártevő-kezelési stratégiák, amelyeket meg kell tenni az acari elleni küzdelem érdekében. A hericium fajok jó versenytársak más fatelepesekkel szemben. Megmutatják azt a képességet, hogy megőrzik helyüket az elhalt fán, olyan másodlagos gyarmatosítókkal is szembesülve, mint a Trametes versicolor és a Stereum hirsutum. A süngomba versenyképesebbnek bizonyult, mint más gombásfajok, beleértve a Creolophus cirrhatust és a Hericium coralloides-t.

Számos különböző szubsztrátumot használtak sikeresen ehhez a gombatermesztéshez. A tenyésztés típusától függően a szubsztrátum lehet szilárd (műrönkök) vagy folyékony. A szilárd hordozó leggyakrabban keményfa vagy tűlevelű fűrészpor keveréke, amely különböző kiegészítőket tartalmaz, amelyek lehetnek búzakorpa, búzaszalma, szójababliszt, kukoricaliszt, rizskorpa és rizsszalma. Rendelésért és még több információért nézzen be a gyogyvarazs.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük