VRF rendszerek a legjobb áron!

Képzelje el, hogy egy épület minden helyiségét a lakók preferenciája szerint fűtik vagy hűtik minimális energiafelhasználással. A változó hűtőközeg-áramlás (VRF), más néven változó hűtőközeg-térfogat (VRV) egy HVAC-technológia, amely hűtőközeget használ hűtő- és fűtőközegként.

VRF rendszerek várják a fujitsuklima.hu weboldalon, ahol többet tudhat meg ezekről és be is szerezheti ezeket a rendszereket.  A minisplit egységekhez hasonlóan a VRF rendszer hűtőközegét egyetlen kültéri kondenzációs egység kondicionálja, és az épületen belül több beltéri egységbe keringteti a csatornázás előnye nélkül. A VRF HVAC rendszerek változó motorfordulatszámot és változó hűtőközeg-áramot használnak fűtésre és hűtésre, ellentétben az egyszerű be- és kikapcsolási műveletet alkalmazó standard egységekkel. Inverteres kompresszorokkal rendelkeznek, amelyek alacsonyabb energiafogyasztással és részleges fűtési vagy hűtési terhelésekkel működnek; több beltéri egység ugyanazon hűtőközeg körön; és moduláris felépítésük van, amely lehetőséget nyújt a rendszer bővítésére. A VRF rendszerek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a fűtést és a hűtést egyedileg szabályozzák az egyes helyiségekben (vagy zónákban), és egyes egységekkel egyszerre működtessék a fűtést és a hűtést.

A változó motorsebesség előnye, hogy a VRF technológia jóval kevesebb energiát használ fel fűtésre és hűtésre, gyakran akár 55% -ot megtakarítva a közüzemi költségekben. Ez a megtakarítás gyors megtérülést és a legkorszerűbb fűtést és hűtést kínál. Bekapcsoláskor a teljesen automatikus VRF HVAC rendszer megjegyzi az egyén (vagy a központi vezérlő) által beállított kívánt szobahőmérsékletet, és megjegyzi a külső környezeti hőmérsékletet. Ezután végrehajtja logikáját, és a kompresszort pontosan a kívánt beltéri komfortszint eléréséhez szükséges szinten működteti. Bővebb leírásért és további részletekért nézzen be hozzánk a fujitsuklima.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük